Дизайнерски Тениски за Моминско Парти - За контакти: 0898 249 904 ; sales@mominskoparti.com

Въпроси и отговори

Доставки

Срок на доставка

Доставките на стоки закупени от нашият магазин се извършват в рамките на 3 пълни работни дни за сметка на получателя, с изключение на случаите в които е уговорено друго в рамките на физически възможното към настоящия момент на покупката.

В случаите когато продукта е обвързан с печат и персонализация по проект на клиента, посредством модула за дизайн, нормалните срокове за изработка са от 3 до 5 пълни работни дни и се определят от изпълнителя на база вида на използвания печат, сложност на изпълнение и не на последно място броят на предхождащите поръчки към настоящия момент.

Доставка

Доставките се извършват с куриерски фирми Рапидо, Еконт и Спиди, освен ако потребителя не е упоменал друго в описанието на поръчката.
Доставките се осъществяват от 24 до 48 часа след завършване на поръчката или в зависимост от графика за доставки на куриерската фирма до съответното населено място, който срок не е включен в срока за изработка.

Кога доставката е безплатна?

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА: за поръчки над 49.99 лв

Мога ли предварително да проверя съдържането на пратката?

В рамките на до 15 минути куриера е длъжен да Ви изчака, за да видите съдържанието на пратката.

Връщане / Подмяна

Замяна или Връщане на продукт

Ако закупената стока не отговаря на очакванията ти, ние ти гарантираме, че ще извършим замяна за друг размер/артикул или ще възстановим 100 % сумата, заплатена за съответния артикул. Артикулите трябва да бъдат със запазен добър търговски вид – да не са носени, прани, гладени, зацапани и др., с оригинална опаковка и етикет.

Срокове

Срок за връщане на стоката: 14 календарни дни от датата на доставка.

Плащане

Наложен платеж

Наложен платеж – плащане в брой при получаване на доставката;

Продукти по Ваш дизайн

Работа с Дизайнера

Ако имате някакви затруднения при работата с нашият Онлайн дизайнер, изпратете ни файла за печат на sales@mominskoparti.com и опишете:

  1. На кой продукт – цвят и размер да се отпечата.
  2. В какъв размер и къде върху продукта да се отпечата.

Обща информация

Защо да пазарувам от Моминско Парти

Моминско Парти е онлайн магазин, който предлага разнообразие от дизайнерски и ръчно изработени тениски и аксесоари подходящи за Вашето Моминско Парти, А за хората, които искат да бъдат уникални, предлагаме изработка изцяло по техен вкус, желание и предпочитания.

Имате реалната възможност с малко пари да поднесете нещо наистина огромно, по отношение на сантименталната си стойност. Нашите служителите работят качествено и безкомпромисно и са винаги на разположение по всяко едно време, за да ви съветват и помагат, с цел да изберете най-подходящите тениски за моминско парти!

Updating…
  • Нямате артикули в количката.